De Bibliotheek is echt zo gek niet!

Sharing is caring!

Gisteren kwam ik weer eens in een openbare bibliotheek. Was lang geleden, ik had al jaren geleden mijn abonnement opgezegd vanwege een verhuizing.

Ik lees veel, voor mijn werk en recreatief. Voor deze laatste behoefte redde ik mij met de aanschaf van ramsj en e-books. Ik betrapte mijzelf erop dat het toch wel in de papieren begon te lopen qua euro’s. En dat terwijl er een crisis aan de gang is.

Dus maar eens uitkijken naar alternatieven.  De website van de plaatselijke openbare bibliotheek gaf alle informatie over abonnementsvormen en -voorwaarden. De medium versie lijkt me wel wat, en je kunt ook gratis e-boeken downloaden! Daarnaast mag je ook gratis lenen bij iedere openbare bibliotheek in de provincie. En vanaf 2013 misschien ook wel in de naastgelegen provincie. Het moet niet gekker worden. Terugbrengen kan trouwens gewoon plaatselijk… Lekker makkelijk!

De keuze was dus niet moeilijk. Helemaal niet gek: voor een paar tientjes per jaar een wereld aan boeken en mogelijkheden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *