Voor u gevonden: #LibraryCampNL

Sharing is caring!

LibraryCampNL wordt naar het succesvolle Britse voorbeeld LibraryCampUK voor het eerst gehouden op zaterdag 31 maart 2012, in het Kohnstammhuis van de Hogeschool van Amsterdam.

LibraryCampNL is er voor iedereen die is geïnteresseerd in het moderniseren en transformeren van bibliotheken van welk type dan ook. Het is een gelegenheid om vragen te stellen, te discussiëren, te brainstormen, te dromen, te verkennen, te ontdekken, te overtuigen, te luisteren, het met elkaar oneens te zijn, te onderwijzen, te leren, te verbinden, en na afloop een borrel te drinken. En misschien is er ook taart 😉

NL slaat niet op Nederland, maar op Nederlands (de taal). Dus ook Vlaamse deelnemers zijn van harte welkom naast Nederlandse.

LibraryCampNL is een “unconference”, waarbij de deelnemers aan het begin van de bijeenkomst beslissen wat het programma zal zijn. Er is vantevoren geen inhoudelijk programma, alleen een raamwerk-agenda. Er zijn dus ook geen Powerpoints of andere slideshows.

Het is gebaseerd op de principes van OpenSpace, voor alle informatie en inschrijving zie https://sites.google.com/site/libcampnl/ 

Lees ook het weblog van Ten aanval: Library Camp NL

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *