Tot de volgende keer

Sharing is caring!

Voor sommige een complete verrassing, voor andere een opluchting of juist een aderlating. Mijn aangekondigde vertrek uit de openbare bibliotheek sector was een optel som van factoren die mij al langer parten speelden. Maar aan twijfel in het leven heb je niets dus was daar het moment voor een kordaat antwoord.

Beroepshalve zal ik niet veel meer met openbare bibliotheken te maken hebben in de nabije toekomst. Dat wil niet zeggen dat ik mij helemaal niet meer wil bezig houden met de openbare bibliotheek. Ik zal volgend jaar weer lid worden van de bibliotheek in mijn eigen woonplaats. En ik zal zo eens af en toe mijn gezicht daar laten zien. Ook ben ik nog niet helemaal klaar met dit blog. Ik zal zeker nog wel eens iets schrijven over de openbare bibliotheek en haar medewerkers.

Geen twijfel dus om met een nieuw hoofdstuk te beginnen. Met een gezonde honger kijk ik uit naar de nieuwe vraagstukken die op mij liggen te wachten. Desalniettemin laat ik een sector achter die ik vreemd genoeg verlaat zoals ik het aantrof. In staat van verwarring. Ik heb de afgelopen jaren mooie dingen gezien maar ook zeker zaken die ik tot op de dag van vandaag niet begrijpen kan. Er zal vast een dag komen dat ik daar nog eens mijn licht over laat schijnen.

 

4 reacties

  1. Jammer hoor. Ik las je tweets/blogs altijd met veel plezier. Soms wat kort door de bocht, vaak de spijker op zijn kop. Succes met alles wat je verder gaat doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *