Hello everyone ... Have a nice day!

Ik, de Bibliotheek

HomeBibliotheekIk, de Bibliotheek

Ik, de bibliotheek.
Tja, het klinkt iets wat arrogant. Toch pretendeer ik het te zijn. Ik kan namelijk mensen tips geven over boeken, als het moet kan ik ze ook wijzen waar ze de desbetreffende boeken kunnen vinden. Kan je informatie niet vinden of wil je tips voor het zoeken op internet, ik kan ze aan je geven.  Meer weten over gratis open source software op het internet, laat mij het weten.
Nee, ik heb geen eigen collectie. Wel het vermogen om uit te vinden waar bepaalde boeken, informatie of bronnen vindbaar zijn. Als ik het boek, de informatie of de wijsheid niet heb, misschien zijn er mensen binnen mijn netwerk  die wel weten waar het overgaat. Met behulp van mijn netwerk kan ik dus mensen met elkaar in verbinding brengen. Online maar ook fysiek.
Opzoek naar een boek, het zal vast ergens bij iemand in de kast staan. Meestal al uitgelezen. De bedoeling van verhalen is dat ze worden doorgegeven. Misschien is het leuk om met de eigenaar van het boek en andere mensen die het hebben gelezen er een avondje over te praten.
Ik, de bibliotheek.
Zomaar een stuk dat bij mij opkomt als ik  lange beleidsstukken lees, waarin men vergeet waar het over dient te gaan. Nee, mijn bibliotheek heeft geen groot gebouw meer nodig. De collectie is mijn netwerk. En de kosten hoeven helemaal niet zo hoog te zijn. Het gaat er om hoe je er in staat, dus ga doen waar je goed in bent.

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>